Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Prorecti Muncii-Bucuresti
Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Prorecti Muncii-Bucuresti
Site map Contact Noutati Linkuri utile
   
 
DMMMI - Despre noi
 

Despre noi

Domenii de activitate

Structura organizatorica

Realizari importante

Oferte de produse si servicii

Informatii la zi

Index Domenii de cercetare Contact

Departamentul Mediul de Muncă şi Mediul Inconjurător

Despre noi

Protectia muncii si protectia mediului s-au numarat in egala masura printre preocuparile I.N.C.D.P.M., inca de la infiintarea sa, cu peste 50 de ani in urma.

Pentru a optimiza activitatea care vizeaza cele doua domenii, in anul 2006 a fost infiintat Departamentul Mediul de Munca & Mediul Inconjurator. Acesta coordoneaza activitatea celor 3 laboratoare si 5 colective subordonate, astfel incat sa poata oferi servicii prompte si solutii adecvate in cazul problemelor complexe pe care, de regula, le implica securitatea si sanatatea muncii, respectiv protectia mediului.

Organigrama Departamentului a fost conceputa astfel incat sa acopere principalele riscuri ce caracterizeaza mediul de munca – riscuri fizice, chimice si biologice – precum si activitatile de prevenire a expunerii profesionale si a poluarii mediului prin ventilatie industriala.

Departamentul are personal cu inalta pregatire si experienta profesionala, printre membrii sai numarandu-se cercetatori stiintifici grad I-III, doctori ingineri, doctoranzi si absolventi de master.

Departamentul dispune de aparatura moderna pentru incercari de laborator si pentru lucrul in teren, precum si de calculatoare pentru desfasurarea analizelor asistate de calculator si pentru prelucrarea datelor. Pe langa accesul obisnuit la sursele de informare de pe Internet laboratoarele beneficiazade acces on-line la diferite baze de date, pe baza de abonament, in functie de tipul de activitate.
  © copyright INCDPM BUCURESTI - Toate drepturile rezervate
site realizat de
Beiu Constantin