Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Prorecti Muncii-Bucuresti
Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Prorecti Muncii-Bucuresti
Site map Contact Noutati Linkuri utile
   
 
Despre noi - Politica de mediu
 

Despre noi

Domenii de activitate

Structura organizatorica

Realizari importante

Oferte de produse si servicii

Informatii la zi

Index Conducere Istoric Structură organizatorică Politica de mediu Contact

Declaratia de Politica referitoare la sistemul de management integrat calitate – mediu - ssm a Directorului General al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Protectia Muncii “Alexandru Darabont”

Calitatea in INCDPM – un angajament al fiecaruia

Atentia acordata calitatii vietii este una dintre caracteristicile ce definesc societatea moderna. Institutul nostru are sansa de a putea contribui, prin activitatile specifice, la imbunatatirea calitatii vietii, promovand imbunatatirea securitatii si sanatatii in munca si protectia mediului.

Pentru a indeplini acest obiectiv calitatea serviciilor si produselor noastre trebuie sa fie la un nivel care sa asigure satisfactia clientilor, respectarea cerintelor legale si adaptarea la progresul tehnic.

Imbunatatirea continua a performantelor referitoare la calitate , mediu si securitate si sanatate in munca reprezinta un angajament pe termen lung al managementului de varf si singura modalitate de a ne mentine intr-o pozitie de top, in conditiile unui mediu de afaceri in continua schimbare, cu concurenti valorosi si clienti din ce in ce mai bine informati si constienti de necesitatea imbinarii preocuparilor economice cu cele privind securitatea in munca si protectia mediului.

Domeniul in care activam este in plina dezvoltare si pentru a mentine un control eficace asupra activitatilor noastre este necesar ca eforturile de creativitate si inventivitate sa fie dublate de planificarea proceselor si de controlul sistematic al realizarii acestora in raport cu criterii clare de performanta in domeniul calitatii, securitatii si sanatatii in munca si mediului.

Sistemul de management referitor la calitate implementat, mentinut si imbunatatit continuu, in conformitate cu ISO 9001:2008,ISO 14001:2004,BS OHSAS 18001:2007 va asigura punerea in practica a acestei politici. Managementul de varf va asigura resursele umane, financiare si materiale necesare transpunerii politicii la toate nivelurile organizatiei.

9.02.2009 Director General,
Dr. ing. Mihai COSTESCU

 

 

  © copyright INCDPM BUCURESTI - Toate drepturile rezervate
site realizat de
Beiu Constantin